Retail Energy kjøper SeeYou

15. januar 2015   13:58

Retail Energy AS har kjøpt 69 prosent av SeeYou AS. Selskapet blir umiddelbart samlokalisert med Retail Energy og resten av selskapene i RED Gruppen.

– Varehandelen står foran store endringer og utfordringer i hvordan lykkes for fremtiden. I den nye cross- og multichannel virkeligheten vil det tvinge seg frem nytenkning og innovasjon i hvordan drive butikk. Den fysiske butikken vil aldri dø – men kundene vil stille nye og tøffere krav til hvor og hvordan de vil handle. De nye kravene må vi kjenne og vite hvordan takle strategisk, kommunikativt og i den fysiske butikken. Innsikt i hvordan butikken fungerer og klarer å påvirke kundene til kjøp, er den viktigste forutsetning for å utvikle kommunikasjonsløsninger som skaper trafikk og omsetning. Med  SeeYou på laget får vi et fagmiljø som vil gi oss innsikt på butikkens premisser, sier daglig leder Sigurd Herrlin Sørensen i Retail Energy, ifølge en pressemelding.

Sigurd Herrlin Sørensen går inn som styreleder i selskapet og Reidar Skorpen fortsetter som daglig leder.  SeeYou er posisjonert innen retailmarketing og arrangerer blant annet Mystery Shopping-dagen og Kundeserviceprisen.

SeeYou har siden 2002 målt kundeopplevelse i norsk retail og selskapet har vokst og utviklet seg over flere år. Selskapet har gjort kundeundersøkelser i de aller fleste bransjer og hjulpet norske kjeder i å bedre forstå og utvikle både ansatte og butikken for å optimalisere kundeopplevelsen.

Selskapet har utviklet en egen, unik teknologi som på en lett og effektiv måte gir kundene raskt tilgang til hva kundene har opplevd i nettopp deres butikk eller kundesenter, heter det i pressemeldingen.

For å kunne utvikle seg strategisk videre, har SeeYou derfor nå gått inn i samarbeid med  Retail Energy for å ta neste steg i måling av kundeopplevelse i det norske retailmarkedet.

– Ved å gå inn i Retail Energy og bli en del av ett av de beste retail marketing-miljøene i Norge, kan SeeYou vokse og utvikle seg videre. Kundeopplevelse blir en avgjørende faktor for å lykkes i fremtidens handel i Norge, og  SeeYou kan nå, sammen med Retail Energy, tilby et større tjenestespekter i arbeidet med å hjelpe sine kunder i arbeidet med å gi bedre kundeopplevelser, sier daglig leder i SeeYou, Reidar Skorpen, og daglig leder i Retail Energy og påtroppende styreleder i SeeYou, Sigurd Herrlin Sørensen.

Tips en venn eller kollega!
Linkedin

Nytt og nyttig Vis alle ›

Meld deg på vårt nyhetsbrev!