Om SeeYou

SeeYou ble etablert i 2002 og er i dag Norges ledende selskap innen måling av kundeopplevelse i butikk og på kundesentre.

Selskapet er eid av Retail Energy og de ansatte, og er en del av RED Gruppen i Oslo med flere enn 105 ansatte.

Metoden vi bruker Mystery Shopping, dvs. ukjente kunder som besøker din butikk, ringer eller sender en e-mail ditt kundesenter eller intervjuer dine kunder for å måle opplevd kundeopplevelse.

Vår forretningside er som følger: Vi måler «sannhetens øyeblikk» og skaper
innsikt og grunnlag for endringer.

Vår visjon er å være: Markedets ledende selskap innenfor måling av kundeadferd- og opplevelser i sisteleddet.

Vi dekker hele Norge med over 5000 observatører som er trent og under kontrakt, og som på kort varsel kan gjennomføre et besøk og raskt gi deg en rapport på hvordan man opplevde å møte din butikk og dine ansatte. Alt dokumenteres med en skriftlig rapport med svar på konkrete spørsmål og beskrivende kommentarer. Gjennom vårt datasystem kan både kjedekontor, definerte personer og den enkelte butikk se sine resultater og skrive ut sine rapporter.

Vi har i mange år gjennomført undersøkelser for alle de største kjedene og varemerkene i Norge. Samtidig er vi i Norge partner for andre internasjonale Mystery Shopping-selskaper og for internasjonale kjeder og varemerker som kontinuerlig måler og ønsker feedback på kundeopplevelsen for sin kjede/merke.

Våre ansatte har stor erfaring og operasjonell retailerfaring og kan hjelpe deg i å avdekke kritiske, viktige forhold blant dine ansatte for at din virksomhet skal nå sine mål.

Kontakt oss gjerne og vi vil raskt komme i et møte hos deg og presentere hvordan vi kan hjelpe deg.

Har du råd til å la være?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!