RED Gruppen

RED Gruppen består av 8 selskaper som dekker de fleste områder innen medie- og kommunikasjonsfaget. Til sammen er vi 100 mennesker og er det største norskeide medie- og kommunikasjonsmiljøet. Selskapene i gruppen er selvstendige juridiske enheter. Vi har som mål å være et av de mest spennende stedene å jobbe og et av de beste stedene å være kunde.

RED Gruppens nettsted deler vi verdifull bransjeinnsikt og informasjon.

heia Heia de som vinner er et rendyrket sponsorbyrå som gjennom innsikt, kreativitet, folkevett og en urokkelig leveringsevne, bistår sponsorer og sponsorobjekter strategi, rådgivning, aktivering og formidling.
 
plapre Reklame avbryter, innhold tiltrekker. Dette er vår filosofi. Vi jobber kreativt og analytisk med innhold, slik at leseren forstår verdien av produktene og tjenestene dine – og ønsker å kjøpe dem.
 
plastikk Plastikk er et digitalbyrå som leverer helhetlige produksjoner til alle kanaler og plattformer – alt fra nettsider, HTML5-applikasjoner og bannere til content, film og TV-reklame.
 
redmedia Et medie- og kommunikasjonsbyrå der oppgavene spenner på tvers av alle mediekanaler og teknologier, og på tvers av de fleste områder i medie- og markedsføringsfaget.
 
redperformance RED Performance: mestvinnende i INMA Performance Awards. Jobber med bedrifter med vekstambisjoner. Eksperter på søk, social, analyse og epost.
 
retailenergy Retail Energy er et reklamebyrå med fokus på merkevarebygging, retail- og sisteleddsmarkedsføring. Vi fokuserer på hele kundereisen, fra epost, søk, PC, mobil, TV, DM og hele veien inn i butikken. Selg Smartere er vårt mantra.
 
retailenergy Retail in Media leverer innsikt og medieplanlegging med vekt på retail og kjededrift. Kjernekompetansen er knyttet til medierådgiving innenfor generell massekommunikasjon, DM, CRM og netthandel.
 
seeyou SeeYou måler kundeopplevelse i hele Norge for å gi våre kunder et godt beslutningsgrunnlag for bedre service og mer effektiv kommunikasjon, med kundene og medarbeiderne.

Nyhetsbrev


Vennligst fyll inn din informasjon (Firmanavn og epost er obligatorisk)
Firmanavn
E-post
Fornavn
Etternavn
Mobilnummer
Meld deg på vårt nyhetsbrev!