Ny daglig leder i SeeYou

Pressemelding: Fra Møller Mobility Group til SeeYou

31. januar 2022   19:39

Ann-Kristin Mork Fiskebeck er fra 1/1-22 ansatt som ny Daglig leder og Rådgiver i SeeYou AS.

Ann-Kristin overtar etter Reidar Skorpen som har vært i stillingen siden 2014. Reidar går over i en rådgivende rolle i selskapet i en periode fremover.

Innsikt som grunnlag for digitalisering av kundereisene – Den nye kundereisen

Ann-Kristin har lang og allsidig erfaring fra varehandel og fra en bransje i stor endring – bilbransjen. Hun har erfaring fra prosjektledelse av større omstillingsprosjekter i både privat og offentlig sektor, og kommer nå fra rollen som Head of Customer Experience i Møller Mobility Group. Der har hun bygget opp et team med fokus på å ta i bruk kundeinnsikt i utvikling av den optimale kundereisen gjennom nye konsepter og digitale tjenester. Ann-Kristin bringer med seg et nytt mindset og erfaring fra arbeid med analyse og kundeinnsikt.

«Jeg gleder meg veldig til å løfte SeeYou og alle de spennende kundene vi har i porteføljen vår videre. Oppgaven snører på mange måter sammen det jeg har i sekken – litt av alt, både salg, service, kundebehandling, prosjektledelse, digitalisering, analysearbeid og ledelse av folk. Akkurat det jeg brenner for! Jeg gleder meg til å bidra til at våre kunder benytter innsikt til å gjøre de rette tingene. At vi får være med på den reisen sammen med de – ser jeg på som en gave»

Erfaring fra både digitale og analoge kundereiser

Styreleder i SeeYou og Retail Energy, Sigurd Herrlin Sørensen, er veldig glad for å ha fått om bord en daglig leder med erfaring fra både digitale og analoge kundereiser. Han ser på dette som en viktig erfaringsbakgrunn i rådgivningsarbeidet overfor selskapets kunder og de utfordringene de står foran i et omnikanalt marked.

Ytterligere informasjon

For ytterligere informasjon, kontakt Ann-Kristin Mork Fiskebeck på telefon: 416 58 365
eller på e-post: ann-kristin.fiskebeck@seeyou.no

Om SeeYou AS

SeeYou ble etablert i 2002 og er i dag Norges ledende selskap innen måling av kundeopplevelser i sisteleddet. Selskapet gjør kvalitative målinger av analoge og digitale service- og salgskanaler for mange av landets ledende handels- og service virksomheter. Gjennom sitt internasjonale nettverk jobber også selskapet for flere internasjonale aktører og deres representasjon i Norge.

SeeYou AS er et datterselskap av Retail Energy AS.

Kontakt oss

Er du interessert i retail? Kontakt oss for en snakk om hva mer vi erfarer gjennom våre observasjoner, undersøkelser og prosesser.

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Les våre blogger!

Husk å melde deg på vårt nyhetsbrev til høyre på siden her!

Merkelapper:       
Tips en venn eller kollega!
Linkedin

Nytt og nyttig Vis alle ›

Meld deg på vårt nyhetsbrev!