Servicekurs i butikk

– om du vil vite hvordan opplæring av ansatte på forberedelse av kundemøtet

De fleste av oss har opplevd både de medarbeiderne i butikken som får oss til å kjøpe noe vi ikke ante vi skulle ha, og de som får oss til å forlate butikken. Så hva kan man gjøre for å forbedre kundeopplevelsen og gjøre de beste enda dyktigere? Et godt sted å starte er å finne ut hvordan det faktisk er å være kunde i butikken din.

Våre tjenester

Mystery Shopping er en metode som viser hva som faktisk skjer i det sannhetens øyeblikk, når medarbeiderne møter kundene.

Møtes kundene på en positiv måte i butikken med øyekontakt, et smil og en hyggelig velkomst? Avdekker medarbeiderne kundens behov, for så å bruke denne videre inn i salgsfasen? Forsøker de å få til mersalg? Har medarbeiderne god produktkunnskap? Får kunden den nødvendige informasjon? Blir kampanjer presentert på riktig måte? Blir kunden anbefalt det riktige produktet? Fremstår selve butikken og eksponeringen av produktene på den riktigste og beste måten?

Vi hjelper dere med å skreddersy en utviklingsprosess som passer til deres behov og ønsker. Og vi baserer innholdet på innsikten om hvordan dere presterer i dag.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!