Klar Butikk

– om du vil vite hvordan kundene opplever kampanjen i butikkene.

Butikkjeder bruker millioner på å invitere kundene til butikken. Men hvor mye ressurser brukes på å sørge for at butikken holder løftene reklamen har gitt? I en hektisk hverdag gir SeeYou sitt produkt Klar Butikk kjeden full kontroll over hvordan kampanjene er tatt ut i butikkene, samtidig som butikkene får et incentiv til å bli med på kampanjene i sitt lokalmarked.

Rask rapportering

Butikkene rapporterer seg klare til kampanje i løpet av få minutter, med PC/Mac, nettbrett eller en skreddersydd app til smarttelefoner. Med et par enkle klikk har kjeden sentralt oversikt over hvordan kundene opplever kampanjen i butikkene, inkludert bilder og tilbakemeldinger fra butikkpersonalet. Et eget dashbord skreddersys for kjeden, hvor alle med sentrale funksjoner (f.eks. regionsjef, markedsjef, kjedesjef etc.) har hver sin login med ulike tilgangsnivåer.

Motivasjon og inspirasjon

Klar Butikk er mye mer enn en kost- og tidseffektiv kontrollfunksjon for kjeden. Det er også et verktøy for å skape lojalitet, motivasjon og inspirasjon blant butikkdriverne. Ikke bare vet butikkene at deres arbeid blir sett fra sentralt hold, men verktøyet er også tilrettelagt for at det kan deles bilder og inspirasjon mellom butikkene. I tillegg kan man få tilbakemelding fra butikkene på de ulike kampanjene, bruk av materiell etc. for å bedre forstå, lære og tilpasse fremtidige kampanjer for bedre effekt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!