Bli Mystery Shopper i SeeYou

Har du selv noen gang opplevd å bli behandlet dårlig i en butikk eller hatt en dårlig samtale med et kundesenter, og etterpå sittet med et sterkt ønske om å kunne gi ledelsen konstruktiv tilbakemelding om dette?

Vil du få betalt for å besøke butikker? Vi besøker blant annet sportsbutikker, byggvarehus, banker, apoteker, bilforhandlere, bensinstasjoner og klesbutikker. Vi gjennomfører også telefonsamtaler til kundesentre, måler opplevelsen på en nettside eller på Facebook. Du kan være med på kampanjemålinger, exitintervjuer eller kundestrømsmålinger.

En observatør følger forhåndsbestemte instruksjoner for besøket eller samtalen. Observatøren avslutter med å legge inn sine opplevelser i et eget spørreskjema på internett.

Vi legger stor vekt på at våre observatører skal kunne fungere som ambassadører for SeeYou. Det er viktig at du som observatør forstår hvor betydningsfullt det enkelte bidraget er for våre kunder. Er du pålitelig, pliktoppfyllende og profesjonell? Har du også lett for å uttrykke deg skriftlig og muntlig på en forretningsmessig og profesjonell måte? Da kan jobben som observatør hos SeeYou være noe for deg.

Det å jobbe som observatør er en stimulerende ekstrajobb som både er morsom og fleksibel. Dessuten kan jobben som observatør kombineres med annen jobb eller studier. Vi søker observatører i alle aldre, fra 18 år og oppover.

Trykk på lenken til høyre for å registrere deg og bli en del av vårt observatørnettverk. Lurer du på noe, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon 4000 2355 eller mail info@seeyou.no.